Uw aircospecialist in Breda

Welkom bij DMO Airco, dé partner voor geavanceerde airconditioningoplossingen. Wij begrijpen dat het juiste klimaat cruciaal is voor een comfortabele leef- en werkomgeving. Hieronder vind u een overzicht van onze uitgebreide reeks airconditioningsystemen, ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. 🍃

IMG_8938
Kopie van IMG_5999

Bruikbaar voor...

Zowel in de zomer als in de winter

De meeste mensen associëren een airconditioningsysteem vooral met koeling tijdens de warme zomermaanden. Echter, weinigen realiseren zich dat moderne airco-installaties ook uitstekend dienst kunnen doen als verwarmingssysteem, zelfs in de koude wintermaanden.

Ontdek hier...

Voordelen van verwarmen met een airco

  • Snelle verwarming: In tegenstelling tot sommige traditionele verwarmingssystemen die even de tijd nodig hebben om op te warmen, kunnen airconditioners onmiddellijk warmte leveren. Dit betekent dat u snel kunt genieten van een comfortabele temperatuur zodra u de verwarming inschakelt.
  • Dual-Use Gemak: Hetzelfde apparaat dat u in de zomer koelte biedt, kan u in de winter warm houden. Dit betekent dat u geen extra ruimte hoeft te voorzien voor een apart verwarmingssysteem, wat ruimte en kosten bespaart.
  • Luchtkwaliteit: Veel airconditioners hebben ingebouwde filters die de luchtkwaliteit kunnen verbeteren door stof, allergenen en andere verontreinigende stoffen te verwijderen. Dit draagt bij aan een gezondere binnenomgeving, vooral in de winter wanneer huizen vaak gesloten blijven.
  • Energie-efficiëntie: Airco's met warmtepompen zijn buitengewoon energiezuinig. Ze halen warmte uit de buitenlucht, zelfs bij lage temperaturen, en gebruiken deze om uw huis te verwarmen. Dit bespaart niet alleen op energiekosten, maar is ook milieuvriendelijk.

Lees hier...

Handige tips van ons

Als specialisten in airconditioning delen we graag waardevolle tips om ervoor te zorgen dat uw airconditioningsysteem op zijn best presteert. Bij DMO Airco moedigen we regelmatig onderhoud aan, het optimaliseren van thermostaatinstellingen, aandacht voor isolatie en afdichting, en het overwegen van energiezuinige modellen. Deze tips dragen niet alleen bij aan de efficiëntie van uw systeem, maar zorgen ook voor kostenbesparing en een comfortabel binnenklimaat. Ontdek hier onze deskundige richtlijnen om uw airco-ervaring te optimaliseren!"

onderhoud

Plan regelmatig onderhoud, inclusief filtervervanging en systeeminspectie, om de efficiëntie te behouden en de levensduur te verlengen.

Instellingen

stel de temperatuur in op 8°C lager dan buiten. Bijvoorbeeld, bij 28°C buiten, kies 20°C voor energiebesparing. Elke graad verschil betekent 10% extra kosten, dus wees bewust van uw instellingen!

Isolatie

Zorg voor goede isolatie en afdichting van ramen en deuren om de efficiëntie van het airconditioningsysteem te verbeteren.

Duurzaam

Overweeg bij installatie tussen de verschilende modellen voor kostenbesparing en een verminderde ecologische impact

Ons uitgangspunt...

Een comfortabel klimaat bij u thuis

Bij DMO Airco geloven we dat comfort begint bij uw thuis. Daarom bieden we een scala aan residentiële airconditioningsystemen die niet alleen de temperatuur regelen, maar ook passen bij het design van uw huis. Van energiezuinige split-systemen tot stijlvolle wandmodellen, wij hebben de perfecte oplossing voor uw levensstijl.

Wij gaan voor...

Maatwerk in Klimaatregeling

Elk project is uniek, daarom bieden wij op maat gemaakte klimaatregelingssystemen. Of u nu specifieke temperatuurbeheersing nodig heeft, energie-efficiëntie nastreeft of te maken heeft met specifieke ruimtelijke beperkingen, ons team van experts staat klaar om een oplossing te ontwerpen die aan uw specifieke eisen voldoet.

IMG_7599

Trots op...

De merken waar wij mee werken

haier-logo-1024x287
Mistibishi-heavy-cool-air
Logo_LG-6 (1)
Mistibishi-heavy-cool-air